Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Mini Haul Avon & Review

Πόσο λατρεύετε τις προσφορές? Φαντάζομαι όσο και εγώ!
Έτσι δεν χάνω ευκαιρία και αναζητώ τις καλύτερες, όπως αυτή που είχε η Avon πριν λίγες μέρες (την οποία πρόλαβα τελευταία μέρα )!


Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελείται από (αριστέρα προς δεξιά) μια κρέμα σώματος, ένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και τις μπρονζέ πέρλες. Το πακέτο ήταν στα 12 ευρώ ενώ η αρχική τιμή όλων των προϊόντων είναι στα 31.8 ευρώ! Αρκετά καλή προσφορά δεν νομίζετε?

Λίγα λόγια για τα προϊόντα. Η κρέμα σώματος, είναι η πιο ωραία κρέμα που έχω χρησιμοποιήσει. Απλώνεται πολύ ωραία και απορροφάται κατευθείαν χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει σε βάθος. Τα πόδια μου αν και ξηρά μετά την κρέμα ήταν απίστευτα μαλακά.
Το σαμπουάν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο πέρα από το οτι καθαρίζει αρκετά καλά τα μαλλιά και έχει απίστευτο άρωμα. Ισχυρίζεται οτι βοηθάει στην προστασία και διατήρηση του χρώματος των μαλλιών αλλά αυτό είναι κάτι που το βλέπεις σε βάθος χρόνου και οχι σε 2-3 χρήσεις.


Τέλος οι αγαπημένες μου μπρονζέ πέρλες για πρόσωπο και σώμα. Εγώ προσωπικά τις φοράω και σαν ρουζ και σαν μπρονζερ. Είναι στην απόχρωση warm,η πιο σκούρα, που είναι ο,τι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι (στην φωτογραφία φαίνεται πολύ σκούρα γιατί έβαλα αρκετή ποσότητα για να φανεί). Έχει καφέ-χρυσές πέρλες και πολύ απαλό shimmer που δίνει τέλειο μπρονζέ αποτέλεσμα. Το έχω ευχαριστηθεί αυτό το προϊον.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα?
Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σας!
Φιλιά

4 σχόλια:

  1. έχω και γω τις πέρλες και τις λατρεύωωω!! τις χρησιμοποιώ κυρίως για ρουζ και τώρα που ναι καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι τέλειες για ρουζ!
      Και άμα μαυρίσεις και λίγο είναι πολύ ωραίες και για το σώμα! :)

      Διαγραφή
  2. Πολυ ενδιαφέρον οι περλες για το πρόσωπο ,παλιά είχα πάρει απο Avon σε ροζ αποχρώσεις αλλά η απόδοση χρώματος ήταν Χαλια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συγκεκριμένες είναι πολύ ωραίες και έχουν έντονη απόδοση.
      Δοκίμασε τες. :)

      Διαγραφή