Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Notd-Maybelline Forever Strong Pro

Γεια σας!!
Αυτό είναι ένα notd και ελπίζω να σας αρέσει!


Το βερνίκι νυχιων είναι απο την Maybelline από τη σειρά Forever Strong Pro το 165 tribe pink. Αυτά τα βερνίκια τα αγοράζω χρόνια. Μου αρέσουν πολύ και έχουν αρκετά καλή διάρκεια. Μένουν σίγουρα για 5 μέρες στα νύχια χωρίς κάποιο top coat. Το συγκεκριμένο με μια στρώση είναι εντάξει αλλά εγώ για πιο έντονο αποτέλεσμα και για μεγαλύτερη διάρκεια τα περνάω πάντα 2 στρώσεις. Το πινέλο είναι μεσαίου μεγέθους και είναι πολύ βοηθητικό για εμάς που δεν είμαστε επαγγελματίες. Η σειρά έχει φανταστικές αποχρώσεις.


Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα χρησιμοποιώ πριν βάψω τα νύχια μου μια βάση και μετά το βερνίκι χρησιμοποιώ ένα top coat!
Η βάση που χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο είναι της L'oreal,Resist & Shine με Pro-Keratine (το δεύτερο προϊόν στην φωτογραφία). Είναι μια πολύ καλή βάση και από τότε που άρχισα να την χρησιμοποιώ έχω δει μεγάλη διαφορά στα νύχια μου. Δεν σπάνε και δεν ξεφλουδίζουν τόσο εύκολα και έχουν αρχίσει να γίνονται πιο σκληρά. Γενικά τα νύχια μου είναι πολύ αδύναμα και αυτή η βαση με έχει βοηθήσει αρκετά.
Το Top Coat είναι και αυτό από Maybelline, Express Manicure (το πρώτο στην φωτογραφία). Είναι ένα πολύ καλό top coat και σχεδόν το έχω τελειώσει και πρέπει να πάρω καινούριο. Στεγνώνει πραγματικά πολύ γρήγορα και κάνει οποιοδήποτε βερνίκι ακόμα και τα πιο οικονομικά να κρατάνε για μέρες. Τι άλλο μπορεί να θες από ένα top coat?!

Αυτά για σήμερα!
Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά. Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σας!

Φιλιά!

12 σχόλια:

  1. den exo dokimasei kati ap'ayta p deixneis, alla exo na po pws exeis vraio sxima nyxion! kalws se vrika:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λαυτρευω τα ρουζ και αυτο που πηρες εχει καιρο που το γλικοκοιταζω. με γεια σου. καλως ορισες στη παρεα . καλα ποστ . φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την έχω και εγώ!!Το λατρεύω αυτό το χρώμα!!!!
    http://thebeautyybible.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή