Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

~ Monthly Favourites (July 2013) ~

Αν και λίγο καθυστερημένα, καλό μήνα κορίτσια! Πέρασε και ο Iούλιος λοιπόν!  Άλλος ένας μήνας και το καλοκαίρι τελειώνει. Αλλά ας μην μελαγχολούμε από τώρα. Εγώ ετοιμάζομαι να φύγω για διακοπές και είπα πριν φύγω να σας δείξω τα αγαπημένα του μήνα, τα οποία είναι αρκετά οπότε ας ξεκινήσω!


1. Ideal Soft νερό καθαρισμού. Γενικά μου αρέσουν πολύ τα νεράκια και τα προτιμώ για το ντεμακιγιαζ μου. Το συγκεκριμένο της L'oreal είναι πάρα πολύ καλό. Αφαιρεί το μακιγιαζ πανεύκολα, χωρίς τρίψιμο και χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Το καλύτερο για μένα είναι οτι αφαιρεί πολύ εύκολα την μάσκαρα και δεν κάνει τα μάτια μου να τσούζουν, οχι όμως την αδιάβροχη κάτι που δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα. Δεν έχει άρωμα που είναι πολύ σημαντικό και είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Η τιμή του είναι στα 5,5 ευρώ και πιστεύω είναι εντάξει για ένα τέτοιο προϊόν.
2. Keracnyl Cream Complete Regulating Care από την Ducray. Είναι μια κρέμα που βοηθάει τα δέρματα με ακμή και δρα σε όλους τους παράγοντες που ευθύνονται για την εμφάνιση των ατελειών. Έχει μη λιπαρή υφή και απορροφάται κατευθείαν κάτι που την κάνει ιδανική ως βάση μακιγιαζ. Εγώ την χρησιμοποιώ πριν βαφτώ και το βράδυ αφού πλύνω το πρόσωπο μου. Η τιμή της είναι λιγο τσιμπημένη, είναι γύρω στα 13 ευρώ. Μπορείτε να την βρείτε σε online φαρμακεία όμως φνηνότερα.
3. Αποσμητικό Sanex Dermo Pro Hydrate. Από τα καλύτερα αποσμητικά που έχω χρησιμοποιήσει. Μυρίζει "καθαριότητα" και το άρωμα του κρατάει αρκετά. Όχι 24 ώρες όπως ισχυρίζεται αλλά σίγουρα προστατεύει για αρκετές ώρες. Περιέχει φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες και είναι ιδανικό για χρήση μετά την αποτρίχωση. Η τιμή του είναι γύρω στα 4 ευρώ.


4. L'oreal Matt & Messy. Τι να πώ για αυτό το προϊόν, πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια. Τα μαλλιά μου είναι φυσικά σπαστά και σχεδόν πάντα τα ίσιωνα. Τώρα όμως το καλοκαίρι με τόση ζέστη δεν την αντέχω τη θερμότητα. Αυτό το προϊόν μου δίνει ένα επιμελώς ατημέλιτο look και είναι αυτό ακριβώς που θέλω για το καλοκαίρι και κυρίως για τις διακοπές μου που δε θέλω να ασχολούμαι και ιδιαίτερα με τα μαλλιά μου.
5. Garnier Fructis, Goodbye Damage ορός κατά της ψαλίδας. Το αγάπησα από τη πρώτη στιγμή αυτό το προϊόν. Χάρη στα δυο συστατικά του το Keraphyll και το εκχύλισμα φραγκοστάφυλλου χαρίζει δύναμη και προστασία στα μαλλιά. Εγώ το χρησιμοποιώ σε νωπά μαλλιά από τη μέση του μήκους τους και μέχρι τις άκρες και κατά τη διάρκεια της μέρας για άμεση λάμψη. Μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να το κερδίσετε εδώ. 



6. Mac, All About Town. Το πιο τέλειο φουξια κραγιον για το καλοκαίρι. Ενυδατικό με αρκετά καλή διάρκεια. Το φοράω όλη την ώρα χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο στο υπόλοιπο μακιγιάζ μου. Ένα έντονο κραγιον, λίγο ρουζ και λίγη μάσκαρα και είμαι έτοιμη.
7. Color Riche Lip 404 , L'oreal. Ένα πολύ ωραίο κραγιον για πρωινά μακιγιαζ, όταν δε θες κάτι έντονο. Έχει ένα ροζ-μωβ χρώμα με απαλό shimmer. Η διάρκεια του δεν είναι μεγάλη, όμως κάνει τα χείλη να φαίνονται ζουμερά και είναι το αγαπημένο μου όταν θέλω να βάλω κάτι στην παραλία.
8. Color Show Maybelline, 83 Pink Bikini. Πόσο τέλειο όνομα και πόσο υπέροχο χρώμα! Έχει γίνει το αγαπημένο μου για φέτος το καλοκαίρι. Ένα έντονο ροζ χρώμα με τέλεια απόδοση και μεγάλη διάρκεια, σίγουρα 4-5 μέρες.
9. Ole Caliente, Essie. Το πρώτο βερνίκι νυχιών που έχω από essie και πραγματικά είναι τέλειο. Η απόδοση του φανταστική και με μια στρώση έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν και εγώ τα περνάω πάντα και δεύτερη. Η διάρκεια του είναι αρκετά καλή και το χρώμα του είναι ένα υπέροχο κόκκινο-πορτοκαλί.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα του Iουλίου.
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Σας άρεσε?
Θα τα πούμε σύντομα!
Φιλιά

16 σχόλια:

  1. βλεπω το χρησιμοποιουν ολο και περοσσοτερες το νερακι καθαρισμου! μαλλον ηρθε η ωρα να το δοκιμασω κ εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα όλα! Μ'αρέσουν πολύ κι εμένα το νερό καθαρισμού και τα Colorshow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχα τα αγαπημενα σου, μου αρεσε ιδιαιτερα το L'Oreal κραγιον.Λατρευω αυτα τα χρωματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τα 2 κραγιόν έχουν φαντασικά χρώματα, αλλά το συγκεκριμένο της L'Oreal μπαίνει στη λίστα μου, πολύ όμορφο χρωματάκι!

    Μόλις έγινα μέλος, αν θες ρίξε μια ματιά και στο δικό μου blog είμαι καινούργια στο χώρο και θα ήθελα να ακούσω απόψεις!
    http://smudgeitblenditrockit.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Χριστίνα, μόλις τσέκαρα το μπλογκ σου και έγινα μέλος. Τα κραγιόν και τα βερνίκια στα αγαπημένα Ιουλίου μου άρεσαν ιδιαίτερα, είναι τα χρώματα που προτιμώ κι εγώ. Ρίξε μια ματιά και στο δικό μου μπλογκ. αν δεν το έχεις επισκεφτεί, και γίνε μέλος αν σου αρέσει.
    www.vickymarple.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ! :)
      Ναι είναι πολυ ωραία χρώματα και καλοκαιρινά!

      Διαγραφή
  6. Εχεις βραβειακι, περνα μια βολτα απο εδω:http://diary-of-a-beauty-addict.blogspot.gr/2013/08/liebster-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το νεράκι νομίζω θα το δοκιμάσω για την αφαίρεση του μακιγιάζ ...πολυ ωραίο post !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή